Gesloten wegens jaarlijks verlof van 01.04 - 07.04

De perfecte mix van creativiteit, vakmanschap en ervaring

Fraam Over ons

Fraam is een jonge Belgische onderneming met een enthousiast en gepassioneerd team van gekwalificeerde vakmensen. 

Beschrijving van de afbeelding

Het Lokerse Fraam is een trotse combinatie van technisch inzicht, denkwerk en architectuur. Het bedrijf wordt bovendien geleid door mensen met jarenlange ervaring in zowel maatwerk als metaal. Voeg daar nog een passie voor ontwerpen, meten, tekenen en berekenen aan toe en onze topproducten zijn het resultaat. 

Samen met ons team ontwikkelen we stalen ramen en deuren voor binnen- en buitentoepassingen. Het gamma bestaat uit geïsoleerde (buitengebruik) en niet-geïsoleerde (binnengebruik) ramen en deuren in enkel, dubbel of driedubbel glas. Al het staalwerk wordt in eigen atelier vervaardigd en afgewerkt volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen. 

Gedrevenheid, vakmanschap, oog voor detail, passie voor interieur en liefde voor architectuur deden Fraam in een oogwenk uitgroeien tot een belangrijke referentie in de sector van stalen ramen en deuren. 

Beschrijving van de afbeelding
Fraam is ook uw professionele b2b-partner

Fraam is ook uw professionele b2b-partner

Fraam richt zich niet alleen op de particuliere markt, maar is ook een betrouwbare partner voor professionals. Allerlei branchespecialisten zoals totaalinrichters, bouwbedrijven, ontwerp- en architectenbureaus kunnen bij Fraam terecht voor advies of technische ondersteuning. 

Ontvang onze brochure en nieuwsbrief.